24/7 Γραμμή Υποστήριξης (+30) 6944.586.493

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

skiathos carrentals small

Μικρά

From €30 / day

Μεσαία

από €40 / ημέρα

SUVs

From €90 / day

Mini Vans

From €90 / day

ATVs

From €35 / day

Μοτο

From €20 / day

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H Plan B είναι μια εταιρεία που εδρεύει δίπλα από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, το λιμάνι του Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας. Ειδικεύεται στις Ενοικιάσεις αξιόπιστων Αυτοκινήτων. Η PLAN B Car Rental προσφέρει αξιόπιστα, καινούργια οχήματα στις καλύτερες δυνατές τιμές.Χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς τέλη χρήσης και χωρίς τέλη τροποποίησης κράτησης.

Προτεραιότητά μας είναι η βέλτιστη κάλυψη των αναγκών σας κατά την ενοικίαση των αυτοκινήτων μας. Σας προσκαλούμε να απολαύσετε την ταξιδιωτική εμπειρία οδηγώντας τα Αυτοκίνητα μας.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Οδηγήστε στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο, επιλέγοντας ένα αυτοκίνητο από τον στόλο της Plan B. H Plan B καλύπτει όλες τις ανάγκες σας, που κυμαίνονται από μικρές και οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων έως ενοικιάσεις μεσαίου μεγέθους αυτοκινήτου, ενοικιάσεις μεγάλων αυτοκινήτων για μεγαλύτερη χωρητικότητα επιβατών έως ενοικίαση αυτοκινήτου SUV για πιο ανώμαλο έδαφος και αυξημένη χωρητικότητα επιβατών.

Προσφέρουμε επίσης ενοικιάσεις αυτοκινήτων 4x4 για περιπέτειες εκτός δρόμου (off road). Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, προσφέρουμε βανάκια που μπορούν να φιλοξενήσουν 7 και 9 επιβάτες κατάλληλα για μεγάλες οικογένειες ή εταιρείες που θέλουν άνεση και ποιότητα στη μετακίνηση.

Ένα από τα επταθέσια βαν μας, το Fiat Freemont, είναι επίσης ένα αυτοκίνητο 4x4 και είναι πιο κατάλληλο για όσους αγαπούν τις off road περιπέτειες.

Ταξιδέψτε χωρίς προβλήματα και κάντε το ταξίδι σας ευχάριστο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
kanapitsa hotel skiathos
elGreek